CONDITII GENERALE DE VANZARE

RESPONSABILITATI

Firma noastra se angajeaza sa participa la clarificarea problemelor tehnice specific produselor noastre. Totusi garantia noastra nu poate fi implicata. Nu putem fi considerati responsabili in caz ca materialul este defect, daca acesta nu a fost ales si instalat in mod profesionist.

Mentionarea unilaterala de catre client la momentul comenzii a unor anume conditii de serviciu nu antreneaza din partea noastra nici un angajament de garantie privind functionarea materialului in respectivele conditii. E de datoria clientului sa verifice concordanta intre materialul comandat si conditiile reale de utilizare.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Achizitorul si furnizorul vor depune toate eforturile pentru a rezolva pec ale amiabila, prin tratative directe, orice neintelegere sau disputa care se poate ivi intre ei in cadrul sau in legatura cu indeplinirea contractului.

Daca dupa 15 zile de la inceperea acestor tratative neoficiale achizitorul si furnizorul nu reusesc sa rezolve in mod amiabil o divergenta contractuala fiecare poate solicita ca disputa sa se solutioneze prin arbitraj la Camera de Comert si Industrie a Romaniei potrivit legislatiei romane in vigoare.

CLAUZA REZERVEI DE PROPIETATE

Este convenit oficial ca marfurile vandute raman in propietatea noastra pana la complete achitare a pretului. Riscurile sunt totusi imediat transferate cumparatorului care va trebui sa ia toate dispozitiile utile in consecinta.

De unde, in caz de plata a integralitatii sumelor datorate la nermenul prevazut de comanda, vom avea dreptul sa procedam fara formalitate prealabila la recuperarea marfii. La fel, orice intarziere la plata va antrena exigibilitatea sumelor datorate si a indemnitatilor legale si plata inainte de livrare a comenzilor urmatoare

SEDIU

Loc. Criseni str. Principala, nr. 376/E, cod postal: 47105, judetul Salaj, Romania

TELEFON

+40 726 135 272; +40 260 606 128

+40 726 229 528; +40 260 613 787

Fax/Tel :+40 260 661 770